Đukanović u Parizu: Ravnopravni među svetskim partnerima

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da je Crna Gora "danas nezavisna i suverena država, ravnopravna među evropskim i svetskim partnerima i to u gradu u kojem je crnogorska stolica ostala prazna pošto je kao zemlja pobednica izašla iz Prvog svetskog rata i posle tragične aneksije od Srbije, zbog koje je Kraljevina Crna Gora i ušla u rat".

Đukanović: Crna Gora, iako pobednica u Prvom svetskom ratu, anektirana od Srbije

Predsednik Crne Gore, Milo Đukanović izjavio je u nedelju u Parizu da je Crna Gora danas kao nezavisna i suverena država ravnopravna među evropskim i svetskim partnerima i to u gradu u kojem je crnogorska stolica ostala prazna pošto je kao zemlja pobednica izašla iz Prvog svjetskog rata i posle tragične aneksije od Srbije, zbog koje je Kraljevina Crna Gora i ušla u rat...

Đukanović: Crna Gora pobednica „nakon tragične aneksije od Srbije“

Дневне новине ПРАВДА

Đukanović na obeležavanju Dana primirja: Pobedili smo u Prvom svetskom ratu i nakon tragične aneksije od Srbije

Đukanović kaže da je Crna Gora svesnija nego ikada vrednosti mira, stabilnosti i multietničke demokratije | Telegraf.rs - Najnovije vesti iz zemlje i sveta

Đukanović optužio Srbiju za ulazak Crne Gore u Veliki rat

PARIZ - Crnogorski predsjednik Milo Đukanović izjavio je da je Crna Gora izašla kao pobjednica iz Prvog svjetskog rata nakon "tragične aneksije od strane Srbije zbog koje je i ušla u taj rat".

Đukanović: Tragična aneksija od Srbije zbog koje je Crna Gora i ušla u rat Crnogorski predsednik Milo Đukanović izjavio je danas, posle ceremonije obeležavanja stogodišnjice kraja Prvog svetskog rata u Parizu, da se nalazi u gradu u kojem je crnogorska stolica ostala prazna nakon što smo kao zemlja pobednica izašli iz Prvog svetskog rata i nakon tragične aneksije od Srbije, zbog koje je Kraljevina Crna Gora i ušla u rat.

Skandalozan govor crnogorskog premijera povodom završetka Prvog svetskog rata

Crnogorski predsednik Milo Đukanović izjavio je da je Crna Gora izašla kao pobednica iz Prvog svetskog rata nakon "tragične aneksija od strane Srbije zbog koje je i ušla u taj rat".

Коперникански обрт: Да ли Мило у Паризу слави „српску окупацију“

Невјероватна ситуација да предсједник Црне Горе у свега неколико дана грађане који славе побједу у Првом светском рату назива „непријатељима Црне Горе“, а онда сам иде у Париз да слави ту исту побједу са свјетским лидерима речито говори о разрокости актуелних власти у Подгорици, каже аналитичар Војин Грубач.