Vučić o skandalu u Parizu

Na ceremoniji obilježavanja završetka Prvog svjetskog rata u Parizu desio se incident koji je izazvao negodovanje među prisutnima i to zbog rasporeda sjedenja jer su se u prvim redovima našli predstavnici zemalja koje nisu dale toliko veliki doprinos u ratu.

Sputnjik: Skandal da Tači sedi blizu Putina

Kako se predsednik tzv. Kosova našao iza šefa ruske države na svečanoj bini. Više zemalja će se domaćinu žaliti zbog protokola

NOVI SKANDAL FRANCUZA: Tači pored Putina i na Mirovnom forumu

Nakon skandala sa rasporedom sedenja na svečanosti u Parizu povodom Dana primirja u Prvom svetskom ratu, sada se Hašim Tači našao u prvom planu i na Mirovnom forumu.

Нови скандал у протоколу: Тачи поред Путина и на Мировном форуму у Паризу (фото)

Након скандала са распоредом седења на свечаности у Паризу поводом Дана примирја у Првом светском рату, сада се Хашим Тачи нашао у првом плану и на Мировном форуму.

Дневне новине ПРАВДА

Tači u Parizu smješten iza Putina: Pojedini gosti nezadovoljni rasporedom?

Raspored sjedenja zvanica, šefova država i vlada, na svečanosti u Parizu izazvao je ne malo čuđenje i negodovanje mnogih zvanica, posebno zbog mjesta koje je dobio Hašim Tači - odmah iza ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Zbog ovakve situacije, koja je bacila senku na čitav događaj, diplomatski predstavnici mnogih zemalja tražili su objašnjenje od Francuza

Skandalozan raspored sedenja na svečanosti u Parizu: Tači odmah iza Putina (FOTO)

Neke zemlje, poput Rusije, Turske, Irske i još nekih, najavile su, kako Tanjug saznaje u diplomatskim izvorima, mogućnost ulaganja protesta | Telegraf.rs - Najnovije vesti iz zemlje i sveta

"Knedla u grlu zbog rasporeda sedenja"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić o rasporedu sedenja na ceremoniji u Parizu povodom završetka Prvog svetskog rata: "Bila mi je knedla u grlu, ali to nije odnos snaga". Skadnal i na Mirovnom forumu.

Skandal zbog sedenja: Vučić otkrio šta je Putin uradio kada mu je Tači pružio ruku Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, povodom rasporeda sedenja šefova država i vlada na cemeroniji u Parizu, da protokol na tom događaju svakako nije izraz odnosa snaga, te da je do njega da se ponaša dostojanstveno, drži do svoje zemlje, ponosa našeg naroda i predstavlja na najbolji mogući način našu zemlju, te spreči da bude iskljucena iz sveta, iako ima ponekad knedlu u grlu.