Дневне новине ПРАВДА

Predsednik Srbije danas u Parizu na proslavi dana primirja razgovarao sa Makronom, Merkelovom, Trampom, Putinom

Šta je Tramp rekao Vučiću, a šta Tačiju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ističe da se Srbija i njen ugled ponovo podižu i da je to naš posao i u budućnosti. On je novinarima otkrio šta su mu rekli svetski lideri...

Вучић о сусретима у Паризу: Подижемо углед Србије

Председник Александар Вучић истакао је, после сусрета са низом светских лидера у Паризу, да се Србија и њен углед у свету поново подижу и да ће то бити његов циљ и посао и у будућности. Навео је да му је амерички председник током сусрета рекао да су Срби велики народ. Најновије вести, анализе и извештаји са лица места из Србије, Балкана и света. Будите у току са политичким, друштвеним и пословним трендовима

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je, posle susreta sa nizom svetskih lidera u Parizu, da se Srbija i njen ugled u svetu ponovo podižu i da će to biti njegov cilj i posao i u budućnosti.

Vučić: Trump mi je pred 25 ljudi rekao da su Srbi veliki narod

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je, poslije susreta sa nizom svjetskih lidera u Parizu, da se Srbija i njen ugled u svijetu ponovo podižu.

Vučić: Tramp mi je rekao da su Srbi veliki narod

PARIZ - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Parizu, gdje je održana centralna svečanost obilježavanja 100. godišnjice završetka Prvog svjetskog rata, da je u dva navrata, na kratko, razgovarao sa američkim predsjednikom Donaldom Trampom, koji je istakao da su Srbi veliki narod.

VUČIĆ IZ PARIZA OTKRIVA ŠTA MU JE REKAO TRAMP PRED 25 DRŽAVNIKA: Tiče se srpskog naroda!

Kaže da Merkelova želi da pomogne, te da joj se on zahvalio na pomoći u investicijama

Vučić kratko sa Trampom, Putinom i Makronom

Vučić kaže da se Trampu predstavio i rekao mu da Srbija želi veću saradnju i prijateljstvo sa SAD.

Vučić je odgovarajući na pitanja novinarima u Parizu, gde je prisustvovao obeležavanju 100 godina od obeležavanja završetka Prvog svetskog rata

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dva puta je razgovarao sa prvim čovekom SAD Donaldom Trampom, tokom današnje svečanosti obeleževanja 100 godina od kraja Prvog svetskog rata u Parizu, saznaje "Blic".

Merkel i Vučić o Kosovu - Radio Kontakt Plus Merkel i Vučić o Kosovu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Parizu sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel. Teme razgovora su, kako prenosi B92, bile - ekonomska saradnja, bilateralni odnosi i evrointegracija Srbije, ali i situacija u regionu i na Kosovu.