Дневне новине ПРАВДА

Predsednik Srbije danas u Parizu na proslavi dana primirja razgovarao sa Makronom, Merkelovom, Trampom, Putinom

Merkel objasnila: Mir nije zagarantovan, zato smo ovde!

Nemačka kancelarka Angela Merkel, koju kod kuće prozivaju što se danas našla u Parizu "s pobednicima", uputila je apel za uspostavljanje mira i stabilnosti u svetu.

AfD: Merkelovoj nije mesto u Parizu

Lider krajnje desničarske nemačke partije Alternativa za Nemačku (AfD) izjavio je da nemačka kancelarka Angela Merkel nije trebalo da učestvuje na današnjoj ceremoniji u Francuskoj povodom obeležavanja stogodišnjice okončanja Prvog svetskog rata, „jer je to događaj za pobednika u tom ratu“.

Lider krajnje desničarske nemačke partije Alternativa za Nemačku (AfD) izjavio je da nemačka kancelarka Angela Merkel nije trebalo da učestvuje na današnjoj ceremoniji u Francuskoj povodom obeležavanja stogodišnjice okončanja Prvog svetskog rata, "jer je to događaj za pobednika u tom ratu".

Вучић о сусретима у Паризу: Подижемо углед Србије

Председник Александар Вучић истакао је, после сусрета са низом светских лидера у Паризу, да се Србија и њен углед у свету поново подижу и да ће то бити његов циљ и посао и у будућности. Навео је да му је амерички председник током сусрета рекао да су Срби велики народ. Најновије вести, анализе и извештаји са лица места из Србије, Балкана и света. Будите у току са политичким, друштвеним и пословним трендовима

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je, posle susreta sa nizom svetskih lidera u Parizu, da se Srbija i njen ugled u svetu ponovo podižu i da će to biti njegov cilj i posao i u budućnosti.

Vučić: Trump mi je pred 25 ljudi rekao da su Srbi veliki narod

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je, poslije susreta sa nizom svjetskih lidera u Parizu, da se Srbija i njen ugled u svijetu ponovo podižu.

Dilema je razrešena - Vučić se video sa Trampom Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je dva kratka susreta sa američkim kolegom Donaldom Trampom. Prema rečima srpskog lidera, u dva kratka navrata u Parizu, Tramp je srpskom kolegi poručio da su Srbi veliki narod i da Vučić predstavlja veliki narod.

Vučić je odgovarajući na pitanja novinarima u Parizu, gde je prisustvovao obeležavanju 100 godina od obeležavanja završetka Prvog svetskog rata

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dva puta je razgovarao sa prvim čovekom SAD Donaldom Trampom, tokom današnje svečanosti obeleževanja 100 godina od kraja Prvog svetskog rata u Parizu, saznaje "Blic".

Merkel i Vučić o Kosovu - Radio Kontakt Plus Merkel i Vučić o Kosovu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Parizu sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel. Teme razgovora su, kako prenosi B92, bile - ekonomska saradnja, bilateralni odnosi i evrointegracija Srbije, ali i situacija u regionu i na Kosovu.